Over Lieve Giraf

Mijn naam is Gea en ik ben getrouwd met Marco. Samen hebben we 2 prachtige dochters en een knappe zoon. De webshop run ik met veel plezier naast mijn part-time baan. Het is voor mij meer hobby dan werk en steek hier veel liefde in.

Mijn grote droom was altijd om een eigen winkel te hebben. Maar als je blijft dromen gebeurt er natuurlijk niets en daarom heb ik begin 2021 de knoop doorgehakt en besloten om mijn eigen webwinkel te beginnen. Maar wat moet je dan verkopen? Ik wilde dicht bij mezelf blijven en producten verkopen waar ik achter sta, uitgeprobeerd heb of die ik helemaal te gek vind. Zo kwam ik op het idee om alles rondom baby's en de geboorte te gaan verkopen, omdat ik op dat gebied tenslotte ervaringsdeskundige ben met 3 jonge kinderen. 


Maar toen was ik er nog niet; ik wilde namelijk ook heel graag iets met cadeautjes, inpakken en ansichtkaarten doen. Ik vind het heerlijk om allerlei websites af te struinen met producten voor gift-wrapping en zou dat ook zo graag zelf willen verkopen. Maar kiezen kon ik niet dus toen wist ik het; ik ga dit combineren! Om het overzichtelijk te houden, zijn de producten voor het inpakken van cadeaus voornamelijk gericht op zwangerschap, baby, geboorte en kind. 

Ik schrijf ook regelmatig blogs over mij en de website. Je kunt al mijn blogs hier terugvinden. Wil je nieuwe blogs als eerste lezen, schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

© 2021 - 2024 Lieve Giraf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel