Verzending & Retouren

VERZENDING:

Jouw bestelling wordt door ons altijd met liefde ingepakt en bij elke bestelling sturen we een kleinigheidje mee aan jou. Gewoon omdat we zo blij zijn dat je bij ons bestelt!

Levertijden:

Wij streven ernaar jouw bestelling uiterlijk de eerstvolgende werkdag na bestellen te versturen. 

Wij versturen je bestelling via de pakketdienst van PostNL. Je ontvangt van ons nadat wij het pakket hebben aangeboden aan PostNL een Track- en Trace code via de mail waarmee je de zending kunt volgen. Bestellingen worden door PostNL normaliter de volgende werkdag bij jou thuis of op de door jouw gekozen PostNl locatie geleverd. Wij bieden tevens de mogelijkheid om zelf het bezorgmoment te kiezen.

Daarnaast is het mogelijk om je pakket bij ons af te halen, wij zullen je per mail/telefoon informeren zodra je bestelling afgehaald kan worden. Hiervoor brengen wij uiteraard geen kosten in rekening. 

Verzendkosten (Nederland):

Bij bestellingen vanaf €60,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Bij bestellingen tot €60,- brengen wij standaard €6,50 verzendkosten in rekening. 

Indien het mogelijk is om je order als brievenbuspakket te versturen brengen wij €3,95 verzendkosten in rekening, in dit geval ontvang je ook geen Track- en Trace code.

Verzendkosten (België):

Bij bestellingen vanaf €75,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Bij bestellingen tot €75,- brengen wij standaard €9,00 verzendkosten in rekening. 

 

RETOUREN:

Onderstaand vind je informatie over onze retourvoorwaarden, indien je 1 of meerdere artikelen wilt retoureneren kun je daarvoor onderstaand Retourformulier gebruiken.

RETOURFORMULIER

Herroepingsrecht:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lievegiraf.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk:
Bepaalde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is in dat geval dan ook niet van toepassing, indien deze uitzondering van toepassing is zal dit vermeldt staan bij het artikel. De verkoop is in dit geval na succesvolle betaling definitief.

Uitzondering verzegelde producten:
Bepaalde producten die u via deze webwinkel koopt zijn verzegeld in verband met hygiënische redenen en kunnen om die reden na opening niet retour. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lievegiraf.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

© 2021 - 2024 Lieve Giraf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel