Het perfecte cadeau | Kraamcadeau-mandjes (blog 30-12-2021)

Cadeaumandjes

Cadeautjes uitzoeken en geven is één van de leukste dingen om te doen, vind ik! Natuurlijk is een cadeaubon of geld altijd goed, maar hoe leuk is het om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau voor een vriend(in), familielid of collega. Soms vind ik het erg lastig om het juiste cadeau te vinden voor een persoon. Mijn tip is dan; maak een cadeaumandje! Cadeaumandjes kun je zo groot, klein, duur of juist goedkoop maken als je zelf wil. Dit is (in mijn geval) altijd een succes!

 

Kraamcadeau-mandje

Zo kwam ik ook op het idee voor de kraamcadeau-mandjes die ik verkoop op mijn website. Een kraamcadeau uitzoeken kan vaak moeilijk zijn. Is het wel de smaak van de ouders? Geef je niet iets wat ze al hebben? Het kan ook zijn dat je de ouders/familie niet goed kent, niet zelf op kraamvisite gaat of dat je in opdracht een kraamcadeau mag uitzoeken. Hiervoor heb ik allemaal oplossingen bedacht!

 

Standaard mandjes

Onder het kopje kraamcadeau op mijn website, vind je allemaal kant-en-klare mandjes die perfect zijn om als kraamcadeau te geven. Ze zijn er in verschillende prijscategorieën dus voor elk budget is er een mandje! Je ziet op de foto welke producten er in het mandje zitten en in de tekst worden deze producten verder gespecificeerd. Zo zijn er mandjes met vooral babyspeelgoed of juist veel badproducten.

  Zelf samenstellen

Zit het juiste mandje er voor jou niet bij, dan kun je op mijn website zelf jouw perfecte kraamcadeau samenstellen. Het mandje kost €4,50 en kun je vullen naar eigen wens. Bijna alle producten die ik verkoop op de website vind je terug in deze lijst. Met een hydrofiele doek, een product van Naïf en een knuffeldoekje zit je eigenlijk altijd goed! Zijn er toch andere producten van de website die je erbij in wil, of wil je misschien van één product 2 stuks, dan kun je dit extra toevoegen aan je winkelmandje en dan zorg ik dat het erbij in komt. Er zit geen max aan de producten die jij graag in het mandje ziet en de grootte van het mandje is afhankelijk van het aantal gekozen producten.

  

 

Gepersonaliseerd

Door zelf het mandje samen te stellen, maak je het cadeau persoonlijk en kun je de producten aanpassen op de wens/smaak van de ontvanger. Wil je het cadeau nog persoonlijker maken? Laat dan de naam van de baby achter in het ‘naamveld’. Met kleine kraaltjes maak ik de naam op het mandje.

  

 

Een kraamcadeau versturen

Kun je zelf niet op kraamvisite, woont de ontvanger te ver weg, of is er een andere reden? Ik kan het mandje voor je versturen! Wanneer je kiest om het mandje zelf samen te stellen, dan kun je ook kiezen voor een ansichtkaart of een minikaart. Laat de tekst achter die jij graag aan de ontvanger wilt laten weten en ik zorg dat het een mooi pakketje wordt!

  

 

Inpakken

De cadeaumandjes worden altijd ingepakt! Ik stel de mandjes met zorg en liefde samen en stel de kleuren mooi op elkaar af. Zo gaat het mandje als een feestpakketje de deur uit! En hier zitten verder geen extra kosten aan verbonden!

  ​

 

10-dagen pakket

Ben je al bekend met het 10-dagen pakket? Het 10-dagen pakket is een cadeaumand met 10 cadeautjes voor de baby en de mama (of het hele gezin). Voor de eerste 10 kraamdagen iedere dag een cadeautje! Zou je dit graag bij mij willen bestellen? Neem dan gerust contact met me op. We kunnen samen uitzoeken wat de juiste cadeaus zijn en ik pak het met liefde voor je in!

 

Uiteraard zijn de mandjes ook zeer geschikt als cadeau bij een zwangerschap, babyshower, gender reveal, kraamfeest, babyborrel of een kinderverjaardag!

Kom je er niet helemaal uit, heb je vragen en/of opmerkingen en wil je graag hulp? Laat het me zeker weten, ik help graag! En anders kun je altijd nog een cadeaubon van Lieve Giraf geven. 😉

 

© 2021 - 2024 Lieve Giraf | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel